Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Instagramissa

Hakeminen

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa hakemisesta Nuorten pianoakatemiaan. Julkaisemme tarkemmat hakuohjeet silloin, kun seuraava hakuaika lähestyy.

Ilmoitamme tulevista hakuajoista hyvissä ajoin tällä verkkosivustolla ja Nuorten pianoakatemian sosiaalisen median kanavissa.

Pääsy Nuorten pianoakatemiaan edellyttää hakijalta poikkeuksellista kyvykkyyttä oman instrumentin käsittelyssä sekä motivaatiota ammattimaiseen opiskeluun.

Hakuprosessi on kaksivaiheinen. Tyypillisesti siihen sisältyvät koesoitto, omaksumistehtävä ja haastattelu. Julkaisemme tarkemmat hakuohjeet tällä verkkosivustolla samalla, kun ilmoitamme seuraavasta hakuajasta. Lue millainen hakuprosessi oli keväällä 2023.

Voit pyytää tietoa hakemisesta myös sähköpostitse. Oppilasvalinnoista ja hakuprosessista vastaavat Nuorten pianoakatemian vastuuopettajat.

Opiskelupaikka myönnetään yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Sen aikana oppilailta edellytetään sitoutumista Nuorten pianoakatemian toimintaan. Oppilailta peritään myös maltillinen lukuvuosimaksu. Lue lisää lukuvuosimaksusta ja muista opiskelukäytännöistä.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Nuorisokoulutuksen oppilaat eivät voi hakea Nuorten pianoakatemiaan.